Εισαγωγή - Εξαγωγή
Χονδρικό εμπόριο - Επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων
               
εταιρεία   εφαρμογές   στον χάρτη   επικοινωνία   
Προϊόντα
Πατήστε πάνω στα εικονίδια για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες γι’αυτό που σας ενδιαφέρει

σκαλοπάτια - ποδιές


Σκαλοπάτια πέτρινα είναι μεγάλες πλάκες πέτρας κομμένες σε διαστάσεις, με πάχος από 2 ως 5 cm, ως συνήθως. Το ίδιο είναι και τα πέτρινα ρίχτια που μαζί με τα σκαλοπάτια χρησιμοποιούνται για την επένδυση σκάλας, συνήθως σε  εξωτερικούς χώρους, αλλά μπορούν άνετα να τοποθετηθούν και σε εσωτερικό χώρο. Το είδος της πέτρας απ'όπου παίρνουμε τα σκαλοπάτια ποικίλει, μπορεί να είναι σχιστόλιθος, πορόλιθος, ασβεστόλιθος κ.α. Τα πέτρινα σκαλοπάτια χρησιμοποιούνται επίσης και ως πέτρινα πατήματα στους κήπους και στις αυλές, ως πέτρινα περβάζια σε πόρτες και παράθυρα, ως πέτρινα καπάκια στις περιφράξεις, ως ποδιές στην επένδυση τζακιού και όπου άλλού θέλουμε να προσθέσουμε την ομορφιά που δίνει η φυσική πέτρα.

Τα πλεονεκτήματα των πέτρινων σκαλοπατιών είναι η φυσική τους ομορφιά, η αντιολισθητική τους επιφάνεια, η αντοχή τους στον παγετό, η αντοχή της πέτρας στον χρόνο.


ποδιές για επένδυση τζακιού
ποδιές πορόλιθου για την επένδυση τζακιού αλλά και επένδυση σκάλας ποδιές για επένδυση τζακιού
σκαλοπάτια πορόλιθου
σκαλοπάτια πορόλιθου για την επένδυση σκάλας και επένδυση τζακιού, καπάκια περίφραξης, σκαλοπάτια πορόλιθου
πέτρινα σκαλοπάτια Κισσός
πέτρινα σκαλοπάτια και πέτρινα ρίχτια για την επένδυση σκάλας πέτρινα σκαλοπάτια Κισσός
πέτρινα σκαλοπάτια Κοράλι
πέτρινα σκαλοπάτια και πέτρινα ρίχτια για την επένδυση σκάλας, πέτρινα σκαλοπάτια Κοράλι17ο χιλ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ ( 2η διασταύρωση ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ) Τ.Θ. 272 - 57200 ΛΑΓΚΑΔΑΣ
Τηλ.: 23940-52652 Fax: 23940-52980