Εισαγωγή - Εξαγωγή
Χονδρικό εμπόριο - Επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων
               
εταιρεία   εφαρμογές   στον χάρτη   επικοινωνία   
Προϊόντα

πέτρα χτισίματος χρυσαφί


πέτρα χτισίματος χρυσαφί

Κωδικός : ΚΤ - Χ1

Η πέτρα χτισίματος είναι ένα φυσικό οικολογικό προιόν, που χρησιμοποιήθηκε εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις περισσότερες κατασκευές που ήθελε να κάνει ο άνθρωπος, λόγω έλειψης άλλων δομικών υλικών. Την σημερινή εποχή, ξαναγυρνάμε στις ρίζες μας και προσπαθούμε να βρούμε, φυσικά και οικολογικά προιόντα, κατάλληλα για μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Τέτοιο προιόν είναι η πέτρα χτισίματος, φυσικό και οικολογικό συνάμα.

Η πέτρα χτισίματος αποτελείται απο μεγάλα κομμάτια πέτρας, σε ακανόνιστα σχήματα, με διάφορα χρώματα, όπως ακριβώς βγαίνει μέσα απο την γη, στα λατομεία. Μπορεί επίσης ο μάστορας να την λαξεύσει και να της δώσει το σχήμα που θέλουμε.

Η πέτρα χτισίματος είναι κατάλληλη για λιθοδομή, πέτρινα σπίτια, πέτρινες μεζονέτες, μαντρότοιχους, παρτέρια, κήπους και γενικά σε όποια κατασκευή θέλουμε να κάνουμε, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Η χρυσαφί πέτρα χτισίματος  είναι ιδανική πέτρα για χτίσιμο παραδοσιακών τοίχων διότι συνδυάζει εύκολη εφαρμογή και μικρότερη απορροφητικότητα σε υγρασία από ότι άλλες ψαμμιτικές πέτρες.


εφαρμογές με πέτρα χτισίματος
εφαρμογές με πέτρα χτισίματος
τιμή πέτρας
τιμή πέτρας17ο χιλ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ ( 2η διασταύρωση ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ) Τ.Θ. 272 - 57200 ΛΑΓΚΑΔΑΣ
Τηλ.: 23940-52652 Fax: 23940-52980