Εισαγωγή - Εξαγωγή
Χονδρικό εμπόριο - Επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων
               
εταιρεία   εφαρμογές   στον χάρτη   επικοινωνία   
Προϊόντα

εταιρεία


Η Λιθοτεχνική , " Παπαδόπουλος Δήμος & ΣΙΑ Ο.Ε."  είναι μια εταιρεία, που με επαγγελματική συνέπεια, δραστηριοποιείται την τελευταία δεκαετία στο χώρο των διακοσμητικών υλικών επένδυσης από φυσική πέτρα.

Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι οι εισαγωγές, οι εξαγωγές και το εμπόριο φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων. Παράλληλα όμως με το εμπορικό κομμάτι, έχοντας αποκτήσει πείρα στον τομέα της πέτρας και επεκτείνοντας τους τομείς δραστηριοποίησης, ασχολείται και με την παραγωγική διαδικασία κατασκευής προκατασκευασμένων πάνελ από φυσική πέτρα. Παράγει προκατασκευασμένα πάνελ απο στενάρια φυσικής πέτρας, μοναδικά στο είδος τους. Επίσης, παράγει τεχνητές διακοσμητικές πέτρες με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή στον χρόνο. 

 Η πολύχρονη εμπειρία, η συνέπεια, η ποιότητα των υλικών, η συνεχής παρακαταθήκη υλικών, η μεγάλη γκάμα προιόντων και οι ασυναγώνιστες τιμές, έχουν εδραιώσει την Λιθοτεχνική ως μία απο τις μεγαλύτερες εισαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις στο χώρο της πέτρας.

Η έκθεση και ο αποθηκευτικός χώρος βρίσκονται στις  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

17ο χιλ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ ( 2η διασταύρωση ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ) Τ.Θ. 272 - 57200 ΛΑΓΚΑΔΑΣ
Τηλ.: 23940-52652 Fax: 23940-52980